Jelentkezés

A következőkben elolvashatod, hogy mit kell tenned, amennyiben a HZ University of Applied Sciences intézményt választod.

 

Miután sikerült kiválasztanod a számodra szimpatikus, hozzád közelálló képzést, a következő dokumentumokat kell elküldened az info@studyandworktravel.com címre.

-           motivációs levél

-       érettségi bizonyítvány másolata – akik az aktuális évben érettségiznek, csak utólag kell elküldeniük a diplomát

-          év végi bizonyítványok másolata – ez esetben a 9-12/13. osztály év végi bizonyítványait várjuk (romániai diákok esetében a „Foaia matricolã”), ezt lehetőség szerint angol nyelven kérjük elküldeni.

-          angol nyelvű Europass önéletrajz

-          személyigazolvány/útlevél másolata

-          jelentkezési lap, online kell kitölteni

-          angol nyelvvizsga másolata/érettségi angol nyelvből

 

A követelmények angol nyelvből a következőek:

-          IELTS 6.0/TOEFL (paper based – 550, internet based – 79/80)/TOEIC 670/Cambridge ESOL CAE – C, FCE A vagy B (ez a minimum, amit elfogadnak)

-          az intézmény elfogadja az angol nyelvből tett érettségit

 

 

Jelentkezési határidő:

-          Július 15. – ajánlatos minél előbb jelentkezni, ugyanis a helyek száma korlátozott, és kiutazás előtt még lakást is kell keresni

 

Csapatunk átvizsgálja a dokumentumaidat, majd továbbítja azokat az intézmény felé. Ajánlatos minél hamarabb továbbítanod a jelentkezési csomagot, így időben át tudjuk vizsgálni azt, és értesíteni az esetleges hiányosságokról.