Tandíjak/ Költségek

Dél-Korea

Daejeon, South-Korea

www.solbridge.ac.kr

www.facebook.com/SolBridgeIR

A SolBridge Internation School of Business képzései mind tandíjas képzések.
A Bachelor és a mesterképzések árai különböznek (lásd az egyes képzéseknél) és a képzésekre való jelentkezés egyik feltétele az anyagi fedezet (proof of finance) bemutatása min. 20.000$ anyagi háttérről. A tandíj mellett számolni kell még a vízum és kiutazás költségeivel, valamint a szállás, élelem, egészségbiztosítás és a képzéshez kapcsolodó egyéb költségekkel. Pontos és részletes információkat az egyetem weboldalán találtok.

A SolBridge-ben az első félévben fizetett tandíj a program egész ideje alatt változatlan. Az egyéb költségeket, ideértve a kollégiumot, az étkezést, az egészségbiztosítást és a kollégiumi biztosítékot, félévente felülvizsgálják, és ezek változhatnak.

A tanév két értékelési periódusból áll, tizenöt hetes tavaszi félév és egy őszi félév. Minden értékelési időszakot egy további hathetes köztes periódis követ. Van egy öthetes tanulmányi szünet, amely elválasztja az egyes értékelési időszakokat.
A hallgatók a teljes értékelési időszakban a SolBridge-en tartózkodnak. A nyári vagy téli öthetes tanulmányi szünetekben pedig opcionális a kampuszon maradás, ha egy diák szakmai gyakorlaton, akadémiai programokban kíván részt venni vagy személyes okokból kifolyólag is maradhat. 

ÖSZTÖNDÍJAK:

A SolBridge pénzügyi támogatást kínál felvételi ösztöndíjak formájában. Az ösztöndíjakat eseti alapon ítélik oda, a kérelmező angol szintjétől, tudományos eredményeitől és az iskolán kívüli tevékenységektől függően. A felvételi ösztöndíjak általában a tandíj költségeinek 30–70% -át teszik ki. 

A felvételi ösztöndíjak a következő időszakokra érvényesek:

BBA Rendszeres - Egy év
MBA rendszeres - egy félév
MSMA Regular - egy félév

Amint felvételi ösztöndíj lejár, a hallgatók fenntarthatják kezdeti ösztöndíjaikat 3,6 / 4,5 vagy annál magasabb GPA megszerzésével. Ez az érdemeken alapuló ösztöndíj.

Minden ösztöndíj tandíj alapú. A megélhetési költségek fedezésére nincs pénzügyi támogatás. Ez magában foglalja a kollégiumot, az étkezés költségeit, a könyveket, az egészségbiztosítást, a hallgatói tevékenység díját és az egyéb megélhetési költségeket. Még ha a pályázó ösztöndíjat is kap, akkor is képesnek kell lennie arra, hogy fedezze egyéb költségeit!