Helység/ Szállás

Dél-Korea

Daejeon, South-Korea

www.solbridge.ac.kr

www.facebook.com/SolBridgeIR

A SolBridge International School of Business kampusza Daejeon városban található, ami egy óra alatt elérhető Szöulból nagysebességű vonattal.

Daejeon Dél-Korea ötödik legnagyobb városa, körülbelül 1,5 millió lakosa van. Igazi kutatási és fejlesztési főváros. Az Ázsia Szilícium-völgyének tekintett város 18 egyetemnek ad otthont, köztük a Koreai Tudományos és Technológiai Intézetnek (KAIST) és a SolBridge Nemzetközi Üzleti Iskolának.

Daejeon kulturális központként is jelentős; mozikomplexumoknak, filharmóniának, helyi és internacionális zenei fesztiváloknak és múzeumoknak ad otthont. Valamint számos bár és klub található itt a nemzetközi közösség számára.
Daejeon a túrázás, úszás, futás és csónakázás paradicsoma, mindenhol találhatunk rekreációs lehetőségeket.


A Koreába költöző új diákoknak az egyetem a weboldalán ad tippeket arról, hogy mit érdemes magaddal vinni.
A Sol-Geo a SolBridge BBA hallgatóinak nemzetközi rezidenciája. A hallgatókat automatikusan összecsoportosítják másik országbeli szobatársakkal, és ösztönzik őket arra, hogy ott töltsék legalább az első félévüket a beilleszkedés elősegítése miatt. Az első félév után a hallgatók más tartózkodási helyre jelentkezhetnek, vagy a campuson kívül élhetnek. Tavasszal és ősszel a tartózkodási díj tartalmazza a reggeli díját; ebédre és vacsorára azonban a hallgatók szabadon megvásárolhatják az étkezési jegyet. Nyári és téli szünetben reggelit nem tartalmaz a szállásdíj.
A szobák mellett a Sol-Geo egy modern, tiszta, biztonságos létesítmény, amely könyvtárral, táncstúdióval, közös konyhával, valamint különféle tantermekkel rendelkezik. A SolBridge kampus keleti oldalán található Sol-Geo közel van a közeli üzletekhez, éttermekhez, metróvonalhoz és számos buszjárathoz. A SolBridge kényelmes buszjáratot biztosít a Sol-Geo felé és onnan.
A SolBridge kampuszon a diákok rendelkezésére áll könyvtár, ebédlő, egy ötemeletes sport centrum, fitness teremmel, uszodával, szaunával, kosárlabda pályával stb.