Tandíjak / Költségek

Az IBA valamennyi AP Degree és Top-up Degree képzése EU állampolgárok számára. Egyes képzésekre - mint például a Business Management across Europe and Euro-Asia Business Management - regisztrációs valamint tandíjat kell fizetni a képzés egy részére. A pontos összeget megtaláljátok az IBA weboldalán, vagy kérdezzetek minket.

Az IBA MBA/MSc képzéseire teljes tandíjat számolnak fel EU diákok részére is. 

Lényegesen fontos, hogy a diákok költségei közé tartozik a Dániába, valamint a Dániából  történő útiköltségek fizetése, valamit a diákokra hárul a szállás, a tankönyvek, az ennivaló és mindezek mellett a különböző aktivitások, tevékenységek kifizetése .

Koldingban egy diáknak körülbelül havi 600-800 euróra van szüksége, ez az összeg fedezi a lakbért, ennivalót, valamint a szabadidős tevékenységek árát. Természetesen ez az összeg függ a diákok igényeitől, érdekeltségeitől  és attól, hogy hogyan választanak lakást maguknak. Egyértelműen figyelembe kell venni  azt a tényt, hogy a lakások ára változó annak függvényében, hogy valaki egyedül szeretne–e lakni vagy esetleg megosztja azt valakivel.